Shah

Penang

017-5522370

14-10-17

23 Hits





The BEST Printing & Advertising Service In Town !

Jualan MEROSOT ? Duit tabung makin KURANG ? Ekonomi pon tak MENENTU ? Barang harga makin NAIK ! Sekarang UNTUNG pon dah tak banyak mcm dulu lagi ??? Rasa macam nak tutup je kedai ni pon ada ...
Macam2 keluhan akan bermain di minda anda bila ekonomi diri tak stabil . Betul x ?
Jadi ??? Macam mana ye ?

Hanya melalui MARKETING ! Ya MARKETING !!!
Malah orang yang sudah KAYA pon akan tetap menjalankan MARKETING !

Teknik2 Marketing yang berkesan :
- memasang BANNER
- mengedar FLYER
- memberi BUSSINES CARD
- mempromosi STICKER
- DLL

JADI ??? Sudah bersedia untuk menaikkan lagi JUALAN bisnes anda ? MARKETING yg terbaik hanya bersama kami ;)
Kami mempunyai hampir BERATUS2 ARTWORK yang telah siap BEKERJASAMA bersama kami.

Lebih MURAH, PANTAS & BERKUALITI dengan perkhidmatan dari PAISHGRAPHIC.
Itu janji kami :)
Masih berfikir ?
CALL US NOW ! TANPA RAGU2 ;)

Kami dapat MENYELESAIKAN MASALAH anda.
- Tidak perlu buang MASA & WANG.
- Tidak perlu lagi mencari di mana2 ;)
- One Stop Centre ( hampir 20 produk )

HANYA DI PAISHGRAPHIC !
Kami DESIGN, apa yang anda MAHU.
Bandingkan HARGA kami ;)

Bagaimana nak order ?
- Hanya perlu komen di ruang bawah ini ''PM'' dan pihak kami akan membantu reply pertanyaan anda.
ATAUPUN ...
Hubungi/Whatsapp saya segera untuk keterangan lanjut di talian :

+6017-5522370

atau terus tekan link di bawah (whatsapp) :

www.wasap.my/+60175522370

Selebih info di :
FB / BLOG : paishgraphic

We do the best,
Kepuasan Anda keutamaan kami. TQ

Share