Ena

Putrajaya

01116965965

08-12-17

1352 Hits





KAMI BUKAN NAK CURI REZEKI CAR WASH! NAK MUDAHKAN JERR!!

- malas nak pergi car wash
- baru je basuh, kene hujan dah berhabuk semula
- kene keluar duit setiap minggu untuk ke car wash dan car wash
- byk masa buang nak kene tunggu giliran car wash
- anak menangis dalam kereta bosan

Kami penyelesaian masalah anda

- kereta sentiasa berkilat selama sebulan
- hujan lebat boleh tak perlu pasang wiper
- selamba je buang minyak yang lekat pada permukaan kereta atau tayar
- jimat masa dan mudah digunakan
- tak perlu guna air
- sembur je pada tempat yang berhabuk atau berminyak, tak sempat kelip mata, ilang da kesan degil
- boleh bertahan sehingga 2 tahun (bergantung pada cara penggunaan)

Perkenalkan FASTWAX, (LAB TESTED PIT PROVEN)

- original FW1 waterless wash and wax
- cleans and protects almost anything, in seconds
- comes with everything you need to wash and wax your vehicle

Testimoni Pelanggan

Zaim, Putrajaya
"bagus la wax ni, dah guna lama dah. memang suka la dengan hasilnya. nak ilangkan taik burung yang keras tu senang je haha. wax ni dia lindung dan buat kereta nampak berkilat, memang da best la"

Reena, Sabah
"terbaik la benda ni, memang menajubkan. lepas berjalan jauh, kereta masih berseri je"

Salam, Mersing
"senang nak guna la, memang produk yang saya cari selama ni

Hadi, Sepang
"baru je lepas beli botol yang ke 2, suka dengan kain yang disediakan"

Lutfi, Nilai
"produk yang bagus jugala, saya saja je guna dekat motor saya, saya mengaku, selepas 6 bulan, memang masih berkilat, tak guna air, cantik la bersihnya, memang nampak baru je motor saya ni.

Boleh tonton video dibawah


---------------------
CARA NAK ORDER
---------------------

1 botol RM150 + postage RM15

tapi sekarang ada promosi sehingga akhir bulan 12 je tau

1 botol RM120 percuma tuala +free postage
2 botol RM200 percuma tuala +free postage

whastapp ke no 011-16965965 (jangan call ye)

atau tekan je link ni kalo nak direct whatsapp
https://goo.gl/WVitRR

terima kasih semua

Share