Muhammad

Johor

013-7447719

24-01-18

23 Hits





[SUBSALE]-Rumah Jalan Cermai 8, Tmn Mesra Saleng


Bathroom: 1
Other Info: Bumi Lot - Beli dgn orang cina - Boleh convert balik ke non bumi
Price: 120000 RM
Property Type: Double storey
Bedrooms: 2
Size: 770 sq.ft.
Area: Senai
Title type: Freehold


Description:
Rumah murah untuk di lepaskan.

Urgent!

- Saya adalah pemilik rumah bukan ejen dan ingin menjual rumah yang terletak
di jalan cermai 8,tmn mesra saleng kerana untuk deposit rumah baru saya.
- Market value Rm140,000 - Rm160,000
- Sekarang ini rumah kosong
- Sesuai untuk pelaburan hartanah
- Market sewa Rm500 - Rm800

- bagi sesiapa yang berminat hubungi saya segera



Kemudahan berdekatan dang memang dekat lah!!!
- Dekat sangat dengan Jusco
- Dekat sangat dengan Mcdonald
- KFC
- Bengkel motor/kereta
- Surau
- Sekolah
- Tmn perindustrian I-Park
- JPO
- HIghway utara selatan

P/s:

Harga nak jual Rm120K dah habis nego dah boleh buat full loan tapi kene
deposit juga.

- Bukan rumah lelong
- Boleh check di Suk
- Nak pakai EPF pun boleh yang penting boleh letgo
- Rundingan perbincangan direct saya terus
- Broker/Ejen/Org tgh di galakan kerana saya ingin cepat
- Jangan malu bertanya nanti takut terlepas.
- Booking, deposit dan cash money di perlukan ok, tarikh offer ( 24/01/2018 -
24/03/2018)
- Lawyer dah standby
- Siapa cepat dia dapat .



Call segera kalau tak dapat call, whatsapp je (mesej saya nanti saya call
balik) sbb kerja tak boleh main phone :



Mohammad = 013-7455398 @ 013-7447719

Share