Tips Iklan (Sila Rajin Membaca)

 

Sila baca untuk memudahkan lagi perniagaan anda!!

 

Iklan Biasa

Promosi iklan anda di laman adslah.com secara percuma. Anda dinasihatkan supaya tidak men'duplicate' iklan anda atau dengan kata lainnya memasukkan iklan yang sama banyak kali, ini adalah kerana apabila terdapat terlalu banyak 'duplicate content' akan menyebabkan google robot susah untuk mencari niche anda. Sistem pencarian google adalah bergantung kepada 'keyword' bukannya 'duplicate'. Apabila terlalu banyak 'duplicate content' google akan menganggap 'post (ads)' tersebut adalah 'SPAM' dan menyebabkan iklan anda akan terkebelakang dari mata pencarian google. Ini adalah satu teknik rahsia supaya iklan anda mudah didapati di pencarian google.

Seperti yang anda lihat di laman adslah.com terdapat senarai iklan popular dimana 'view'nya setiap hari semakin meningkat. Ini adalah kerana pengiklan tersebut tidak men'duplicate' content mereka dan memudahkan google robot untuk melakukan kerja mereka. Promosikan link (url) anda untuk meningkatkan lagi jumlah 'view' iklan anda supaya ianya mudah dicari oleh setiap pengguna yang datang dari Google atau Yahoo.

Anda tidak perlu risau iklan anda tidak dilihat oleh pengguna, ini adalah kerana laman web adslah.com ini telah pun didaftarkan di bawah google webmaster di mana iklan anda memang mudah didapati di mana-mana dunia website. Hanya promosi link (url) iklan anda di mana-mana social media untuk dimudahkan lagi pengguna melihat iklan anda (contoh link (url) - http://adslah.com/index.php?page=item&id=5955).

Anda juga dinasihatkan bahawa memilih kategori bertetapan dengan iklan anda supaya keyword anda mudah dicari di laman pencarian google.

 

Iklan Premium

Pihak adslah tidak menyediakan perkhidmatan untuk ahli VIP, kami hanya menyediakan perkhidmatan Iklan Premium di laman adslah.com di mana Iklan Premium tersebut berharga RM50 sebulan untuk 1 iklan. Bukan itu sahaja, kami akan juga membantu dan mempromosikan iklan anda dan ia akan semakin mudah didapati di setiap pencarian Google atau Yahoo dan ia dikenali sebagai SEO (Search Engine Optimization). Iklan Premium hanya limit kepada 10 orang sahaja kerana kami tidak mempunyai tenaga pekerja yang mencukupi.


Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami, kerjasama dan minat anda di dalam perniagaan amat disanjungi, bersama-sama menuju kejayaan cemerlang gemilang.

Sekian.

 

Best Regard,

Adslah Team,

Salam Sejahtera.

 

Last update : July 31, 2015